fbpx

Cryo Therapie

Nieuwe Data:

Je kan je behandeling cryotherapie vanaf nu boeken elke donderdag, vrijdag en zaterdag

__________

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen 0° en -10°C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8°C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor kouden en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood, ze kristaliseren als het ware. Als de vetcel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. Dit spectactulaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging.

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de volgende zones; gezicht, hals en décolleté, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten. Er ontstaan geen rode of blauwe plekken op de huid en de behandeling voelt hoogstens koud aan maar is niet pijnlijk. U kunt de Cryo21 vergelijken met liposuctie maar zonder operatie en hersteltijd.

In 1 behandeling kan een zone van maximum 1 A4 blad behandeld worden. Bij een eerste intake gesprek krijgt u alle info afgestemd op uw wensen. U heeft resultaat na 1 behandeling maar hardnekkige zones kunnen meerdere behandelingen verdragen. U wordt elke keer goed opgemeten. U houdt best twee tot vier weken tussen twee behandelingen in. Het resultaat is blijvend wanneer u nadien uiteraard niet in kilo’s bijkomt.

Prijzen:

Lichaam € 150

Gelaat € 120