fbpx

Most Wanted paletten | ArtDeco

Hallo Iedereen,

De nieuwe make-up paletjes van ArtDeco zijn vanaf nu beschikbaar. Dit jaar zijn er twee oogschaduw paletten met 12 kleuren beschikbaar en één lip palet met 6 kleuren lipstick. Ik stel ze vandaag aan jullie voor in onderstaande video en met extra foto’s.

More Than Nude

Ten allereerste vind ik het super dat elke oogschaduw dit jaar een naam heeft gekregen. Dit maakt het makkelijker om make-up tutorials te maken maar dit heeft gewoon ook iets extra.

Het nude palet is heel gevarieerd en bevat voornamelijk neutrale en koele kleuren. De kleuren zijn net iets donkerder dan op de foto. Tutu, Chiffon, Charming & Linen zijn mooie matte kleuren, perfect geschikt voor in je crease. De anderen bevatten een mooie glans. De kleur Lace gebruik ik ook als highlighter. De kleur Satin is mijn favoriete kleur van dit palet, deze heeft echt een super diepe velvet roze kleur.

artdeco-paletten-1-klartdeco-paletten-2-kl

Smokey Meets Metallic

Het smokey paletje is heel erg veelzijdig want dit bevat zowel mosgroen, als roest, donker grijs, blauw & paars. Moon, Sky en Lightning zijn matte kleuren. Dit palet bevat meer glans dan het Nude palet. Het is dan ook een smokey meets metallic. Mijn favoriete kleuren van dit palet zijn het donker koperkleurige ‘Mars’ en het supershiny lila ‘Venus’.

artdeco-paletten-3-klartdeco-paletten-4-kl

Kiss Kiss

Ik vind het superleuk dat er dit jaar een lippenpaletje bijzit. Met dit palet kan je eindeloos combineren. Het zijn vrij grote individuele kleuren. Ze brengen heel zacht aan zoals een lipgloss maar dekken beter. De tweede kleur ‘Rose’ heeft een hele mooie metallic glans en de laatste kleur ‘Love’ is mijn favoriet van het palet omdat deze zo een mooie wijnrode kleur heeft met paarse ondertoon.

artdeco-paletten-5-klartdeco-paletten-6-kl

Hebben jullie deze paletjes vorig jaar al eens uitgeprobeerd? 

Wat vinden jullie van de kleuren?

xx Caroline

img_1124-klimg_1126-klimg_1145-kl

ad-pelet