fbpx

Huidverbetering

Wij willen doelgericht uw huid gaan verbeteren. De eerste en allerbelangrijkste stap hierin is een grondige huiddiagnose. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een juiste diagnose stellen aan de hand van enkele kernbevindingen. Wat merken wij op aan uw huid en wat vindt u belangrijk. Samen stellen we zo een ideaal behandelplan op en streven we ernaar uw huid in topconditie te krijgen. Na een twee-tal maanden ziet u al een mooi verschil. Eén van de basis waarden van Sothys is de ‘Digi-Esthétique’ massage methode, deze manuele massage handgrepen zijn een weldaad voor uw huid. We triggeren de zenuwuiteinden en bloedsdoorstroming in de opperhuid, maar werken ook op de stevigheid van het onderhuidse bindweefsel. Het lichaam voert zo meer zuurstof naar de behandelde zone wat meteen resulteert in een stralende teint, maar het zorgt ook voor een snellere aanmaak van huideigen collageen en elastine. De huid is in staat zichzelf te herstellen en vernieuwen, ze moet alleen aangespoord worden. Door de combinatie van een maandelijkse instituutverzorging en de juiste producten voor thuisgebruik zijn wij overtuigd van onze kracht.

Wij werken in ons instituut met twee soorten professionele peeling voor huidverbetering.

1) Microdermabrasie (SkinPerfect Celestetic)

2) Glysalac Pro Peel Sothys (20 % glycolzuur en 2 % salicylzuur)

Kom gerust langs voor een gratis huiddiagnose en bespreking voor een behandeling op maat.

1) Microdermabrasie gaat de huid peelen met behulp van een toestel met diamant technologie. De diamanten kop gaat een mechanische peeling uitvoeren terwijl de zuigkop de huid zacht gaat liften en zo de bloedstoevoer gaat stimuleren. De huid zal zo meer zuurstof krijgen en zijn collageen en elastine sneller aanvullen. De huid heeft de eigenschap zichzelf te herstellen. Microdermabrasie geeft het beste resultaat als je deze in een kuur start van minstens 3 tot 6 weken, 1 keer per week. Uit ervaring zien wij mooie resultaten op rimpeltjes, pigmentvlekken en huidstructuur.

2) De chemische peeling gaat net zoals microdermabrasie de huid grondig peelen maar deze keer door chemische peeling. De huid wordt goed voorbereid en dan wordt het product aangebracht dat 10 minuten moet inwerken. Deze peeling gaat op chemische wijze de opperhuid losweken. Uit ervaring zien wij hele mooie resultaten op de acné-gevoelige huid met daarbijhorende open poriën en littekentjes. De chemische peeling gaat als het ware ontstekingen tegen en houdt de huid zuiverder. Ook deze peeling heeft meer effect in kuurvorm.

Deze peelings zijn aangeraden in de wintermaanden. Je mag minstens 48 uur na de behandeling niet in de zon komen.