fbpx

Verzorgingen

Gelaatsverzorgingen

Sothys Jeunesse

Deze zeer intensieve anti-age gelaatsverzorging van Sothys combineert ontspanning en deskundigheid voor een zichtbaar jongere huid. Er wordt gewerkt op verjonging en versteviging van de huid. Deze maandelijkse verzorging is het neusje van de zalm voor de rijpere huid. Voor elk huidtype is er ook een aangepaste crème en serum voor thuisgebruik om de werking en het resultaat van uw behandeling te verlengen.

Ophelderende behandeling ‘Pimentation Management’

Pigmentvlekken kunnen verschijnen door blootstelling aan UV-stralen, hormoonschommelingen en huidveroudering. Sothys heeft een compleet nieuw programma voor in het instituut en thuis. In het instituut wordt een intensieve kuur aangeraden die twee behandelingen combineert: de Glysalac ProPeel  en de soin Pigmentation. Beide behandelingen kunnen gelijktijdig gebeuren of kunnen elkaar afwisselen. Voor een optimaal resultaat stellen we graag een persoonlijk programma voor u op. Maak gerust een afspraak voor een gratis huiddiagnose. Het complex van deze producten werkt als een lichtimpuls op de huid, die de teint stralend, perfect en egaal maakt door ingrédiënten zoals azelaïnezuur, pure vitamine C en vitamine PP.

Ovale Parfait

Van de jukbeenderen tot de buste, is deze behandeling speciaal ontwikkeld voor het behouden van de jeugdigheid van het gezichtsovaal en decolleté. Professionele behandeling in 3 stappen: peeling, modellering en dubbel masker met als objectief gladstrijken/versterken.

Ideaal in kuur voor een belangrijke gelegenheid of als aanvulling van u gewoonlijke gelaatsverzorging.

Enz….


Lichaamsverzorgingen
Massage zorgt voor ontspanning. Het brengt lichaam en geest tot rust. Een massage is de tijd om op te laden, een moment volledig voor jezelf. Door massage en het stimuleren van de lymfeklieren worden afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd. Massage verbetert de bloedcirculatie waardoor ook producten beter opgenomen worden en het gaat bepaalde knopen en spanningen losmaken.

Hanakasumi – Japans massageritueel
Deze lichaamsbehandeling is een sensoriële reis met de geur van kerselaar en lotus. Het lichaam wordt eerst ingesmeerd met een enzymatisch exfoliërende crème, deze wordt toegedekt en na 20 minuutjes afgenomen met exfoliërende handschoentjes. Tijdens het inwerken hiervan worden de voeten uitgebreid gemasseerd volgens de Japanse drukpuntmassage. Dan start de lichaamsmassage met heerlijke poederige geur. U gaat als herboren buiten.

Verder kan u bij ons terecht voor:

Gelaatsverzorging
Lichaamsmassage
Lichaamspeeling en – pakking
Cryotherapie
Ontharingen met wax
Medische pedicure
Manicure
Gelnagels
Gellak (Protect en Peel)
Spraytan
Wimperextensions
Make-up