fbpx

Senses Bath & Body collection | ArtDeco

Hallo Iedereen,

Het Duitse beauty merk ArtDeco heeft een volledig nieuwe ‘Bath & Body Collection’. Dit gamma heet ‘Senses Asian Spa’ en bestaat uit 4 lijnen met elks hun definierende geur en kleur. In onderstaande video overloop ik alle producten en vertel ik je mijn favorieten.

Het oranje gamma heet ‘New Energy’ en heeft als geurnoten gember en goji bes. Het is een zoetere geur die energieopwekkend is een hierdoor ideaal om ’s ochtends een verkwikkende douche mee te nemen. Dit gamma is ook perfect voor sportieve mensen en mannen.

Het groene gamma, ‘Deep Relaxation’ heeft de geur van Neroli en Sandelhout en heeft hierdoor een iets zoetere geur die toch zeker niet te overheersend is want deze geur gaat je erg ontspannen. Dit is een gamma waar je met twee ontspannen kan mee relaxen.

De roze lijn, ‘Sensual Balance’ heeft de meest warme en sensuele geur van Ylang Ylang en Patchoeli. Dit is een heel erg vrouwelijke en luxueuze lijn met erg romige texturen.

Het blauwe gamma, ‘Skin Purity’ is ideaal voor de gevoelige huidjes met de sobere geur van Witte Lotus en Rijstmelk. De geur is heel subtiel waardoor mannen deze lijn ook zeker zullen appreciëren.

Onderaan kunnen jullie mijn volledige video bekijken.

Kennen jullie het nieuwe gamma al?

xx Caroline